Concursul KING of Wraps

Concursul KING of Wraps

Locatie: Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti

Data: 26 – 28 septembrie 2017

___________________________________________________________

KING of Wraps, arena in care se pot intrece cei mai buni colantori auto, te trimite in Orasul luminilor, la cel mai mare show al cailor-putere, SEMA Show, Las Vegas!

Arena va fi inaugurata in cadrul PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, care se va desfasura intre 26-28 septembrie in Pavilionul Central al Romexpo-Bucuresti.

Dintre membrii juriului:

Piotr CinskiPIOTR CIŃSKI (presedintele juriului)
Campion Mondial la Wrapping Auto si trainer Arlon

Piotr Cinski este unul dintre cei mai experimentati profesionisti in wrapping din lume, cu peste 6000 de lucrari la activ. Este managerul Pentagraf, o companie de wrapping din Polonia si Maestru colantor la compania olandeza de infoliere, 12wrap/Jabe. Piotr este recunoscut ca fiind primul Campion Mondial la Wrapping Auto! Tot el a castigat Campionatul de Wrapping Auto din Polonia in 2010 si 2012.

Mihai LeuMIHAI LEU (membru al juriului)

Fostul pugilist roman, campion mondial la box in 1997, Mihai Leu nu a renuntat la cariera sa sportiva dupa ce a fost nevoit sa se retraga din box, in urma unei accidentari.

Pasionat de masini, Mihai Leu a inceput sa concureze ca pilot de raliu, devenind campion national in 2003. Din 2010 este team-managerul Jack Daniels Rally Team, echipa ce concureaza in Campionatul National de Raliuri.

Intre 26 si 28 septembrie ai ocazia sa-l vezi jurizand concursul de colantare auto KING of Wraps, organizat de Leykom in cadrul targului PRINT&SIGN 2017.

Razvan MateescuRAZVAN MATEESCU, alias MC MATE (mc)

Event co-ordinator si MC la Romanian Drift Community, Razvan Mateescu este foarte cunoscut in comunitatea pasionatilor de drift din Romania. Intre 26 si 28 septembrie va fi maestrul de ceremonii (MC) al concursului de colantare auto KING of Wraps, din cadrul PRINT&SIGN 2017.

***

Citeste Regulamentul si inscrie-te la concurs!

Fise evaluare concurs King of Wraps

Formular concurs King of Wraps

*Toate campurile sunt obligatorii.

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

Contact

Bucuresti, Bd. Expozitiei nr. 7

Phone: 021.321.60.30

Fax: 021.321.60.35

2017-10-04T07:28:20+00:00