Cu ce noutati vin greii industriei de print la Hunkeler Innovationdays 2017

///Cu ce noutati vin greii industriei de print la Hunkeler Innovationdays 2017

Hunkeler Innovationdays 2017

Noua imprimanta cu jet de cerneala pe baza de polimer Océ ProStream de la Canon, care poate printa pana la 35 de milioane de pagini A4 pe luna, este prezentata zilele acestea la Hunkeler Innovationdays 2017, unul din evenimentele recunoscute la nivel european drept locul in care companiile din industria de print isi prezinta cele mai noi produse si tehnologii.

Anul acesta, evenimentul se desfasoara intre 20 si 23 februarie,  la Lucerne, Elvetia, si numara aproape 80 de expozanti. Ca si suprafata expozitionala sau durata, Hunkeler Innovationdays  nu are anvergura drupa, insa este interesant din punctul de vedere al noutatilor in materie de aplicatii practice si solutii integrate complete.

La standul Xerox, vizitatorii pot experimenta in aceasta perioada o serie de produse premium cu jet de cerneala (cum ar fi Xerox Rialto 900), precum si solutii integrate end-to-end. Una din noutatile prezentate de Ricoh este Ricoh ProTM VC60000, un echipament inovator care scoate in evidenta flexibilitatea fluxului de lucru in printul digital, in vreme ce Heidelberg le va oferi ocazia vizitatorilor sa vada cum functioneaza sistemul integrat Stahlfolder TH 56, foarte potrivit pentru finisarea printurilor digitale (copertare).

Subscribe Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

2017-06-14T09:42:09+00:00