Cum poti tipari 100 de pagini pe minut la costuri mici si fara batai de cap

///Cum poti tipari 100 de pagini pe minut la costuri mici si fara batai de cap

tipar

Epson va prezenta la standul din zona PRINT HUB a targului PRINT&SIGN 2017 gama de echipamente Epson WorkForce Enterprise, ultima generatie de imprimante business cu jet de cerneala, ecologice si foarte rapide. Este vorba despre o imprimanta A3 color care poate tipari cu o viteza de 100 de pagini/minut. In plus, acest model ofera beneficiile ecologice pe care doar tehnologia cu jet de cerneala le poate aduce, fiind o solutie cu consum redus de energie si care necesita mai putine consumabile, la pretul unui copiator laser departamental.

 

Pe langa WorkForce Enterprise WF-C20590, este disponibila si o versiune de 75 de pagini/minut, modelul WF-C17590.

workforce-enterprise - Epson la Print&Sign         

Pentru a imbunatati si mai mult calitatea imprimarii, Epson a integrat o serie de inovatii tehnologice, inclusiv un cap de printare cu capacitatea de „reparare automata”, mai precis duzele adiacente pot prelua functiile uneia infundate pentru a preveni aparitia dungilor pe print, precum si o curea de transport electrostatica pentru a mentine calitatea la viteze mari. Mai mult, aceasta noua tehnologie reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste performantele ecologice, reducand consumul de energie cu pana la 96%, in comparatie cu imprimantele laser care au aceleasi viteze, fara sa fie necesara o sursa de alimentare specializata.

In ciuda eficientei energetice de care dispune, Epson nu a facut niciun compromis in ceea ce priveste performantele echipamentului. Capul de printare cu jet de cerneala, dispus pe toata suprafata imprimabila, ofera viteze foarte mari si o calitate de imprimare superioara, fiind conceput pe baza tehnologiei scalabile pe care Epson a utilizat-o initial in sistemele industriale, precum presele de etichete de dimensiuni mari. Remarcabilul design al noului cap de printare, care masoara doar 43 mm latime si are aproximativ 33.500 de duze, ofera o excelenta capacitate de detectie a erorilor si o tehnologie cu dimensiuni variabile a picaturilor de cerneala pentru a reduce aparitia dungilor.  Acest nivel incredibil al detaliilor nu numai ca imbunatateste performantele, dar ofera si viteza si fiabilitate pentru contextele de lucru in care intreruperile nu reprezinta o optiune. O simbioza perfecta intre performante si eficienta.

Unitatea optionala WorkFlow Enterprise Finisher permite finisarea automata a documentelor, cu o capacitate de hartie de maximum 5.350 de coli, alimentare optionala a hartiei si o unitate de capsare si stivuire cu capacitatea de 4.000 de coli, pentru a imbunatati eficienta, economisind timp si efort. In plus, aceste modele sunt compatibile cu o gama larga de solutii si sunt create pentru a oferi eficienta utilizatorilor, prin intermediul imprimarii si scanarii prin NFC de pe dispozitive mobile. Software precum Email Print for Enterprise, Epson Print Admin si Document Capture Pro adauga un plus de functionalitate – mai mult decat simpla imprimare si scanare.

Mai multe detalii despre gama de echipamente Epson Enterprise puteti gasi aici.

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

Contact

Email: printsign@euroexpo.ro
Mob : +40.722.649.945
Tel.: +40.21.321.60.35
Adresa: Blvd. Expozitiei nr. 7

2017-06-19T13:13:24+00:00