De ce sa vizitezi PRINT&SIGN

//, Vizitatori/De ce sa vizitezi PRINT&SIGN

vizitezi print sign

Ai cel putin 10 motive pentru care merita sa vii la PRINT&SIGN 2017:

 PREZENTA INTERNATIONALA  PRINT&SIGN 2017 te pune in contact cu expozanti importanti din Europa, reprezentanti sau distribuitori ai unor branduri de renume international. Vino sa ii cunosti!

 SPECTACOL TEHNOLOGIC LIVE – Peste 150 de echipamente inovatoare vor fi in functiune pe toata perioada targului, solutii de print digital si tridimensional, solutii de eficientizare prin reducerea costurilor si a consumurilor, demonstratii LIVE si o multime de aplicatii. Iar asta e doar o mica parte din ceea ce vei putea vedea si chiar testa in arena tehnologica PRINT&SIGN 2017. Vino la spectacol!

 PREMIERE LA PRINT&SIGN Prezenta la un asemenea targ de anvergura este, pentru mare parte din expozanti, ocazia perfecta pentru lansarea in premiera a celor mai noi branduri de echipamente si produse intrate in portofoliu. Vor fi expuse sute de echipamente pentru print digital sau productie publicitara (echipamente manuale sau electrice pentru indosariere, cuttere, gravare cu laser sau CNC cu freze, transfer termic si transfer digital folio, print UV sau ecosolvent, hartii de transfer autodecupabile, echipamente pentru imprimare si personalizare pe textile, sisteme expozitionale cu print textil si multe altele). Vino si participa la premiera PRINT&SIGN 2017!

 PRINT HUB, SURSA DE INSPIRATIE PENTRU MARKETERI SI AGENTII  In PRINT HUB ai la dispozitie 3 zone distincte: PRINT HUB APPLICATION (zona aplicatiilor destinate pietei de publicitate din Romania), PRINT HUB DEMO AREA (zona demonstratiilor live) si PRINT HUB EVENTS (trenduri si studii de caz). Vino sa-ti dezvolti latura creativa!

DEMO AREA BY EPSON  In standul Epson ai ocazia sa vezi cum poti tipari 100 de pagini pe minut la costuri mici si fara batai de cap cu gama de echipamente Epson WorkForce Enterprise, cea mai noua generatie de imprimante business cu jet de cerneala, ecologice si foarte rapide. Vino sa vezi noua tehnologie Epson!

 5 CONFERINTE SI PESTE 20 DE ORE DE DEZBATERI  Expozitia PRINT&SIGN va fi completata de evenimente conexe foarte interesante pe teme de actualitate, care acopera mai multe zone: tiparul digital pe textile (PrintTex 2017), tehnologiile interactive, display-urile si semnalistica digitala (Digital Signage), inovatia in industria imprimarii tridimensionale (3D Print), implementarea noilor reguli de promovare outdoor (Reglementarea outdoor in Bucuresti) si zona comunicarii (Visual Communication). Vino sa afli toate noutatile!

 SPEAKERI INTERNATIONALI  Consultanti internationali, presedinti de asociatii, fondatori si inventatori, lideri din industria tiparului si semnalisticii digitale, directori de retele comerciale, distribuitori de echipamente, producatori, designeri si arhitecti vor dezbate si-ti vor capta atentia cu subiecte de mare actualitate. Vino sa-i sustii sau sa-i combati!

 DOUA CONCURSURI DE COLANTARE  Daca esti pasionat de colantare, ai ocazia sa o dovedesti, participand la unul din cele 2 concursuri de colantare auto desfasurate pe durata celor 4 zile de eveniment. Alege sa fii “Colantorul Anului 2017by Algernon si sa castigi premii sub forma de produse in valoare de mii de euro, sau sa devii “King of Wrapsby Leykom, concursul care iti ofera sansa unor castiguri in bani cash sau chiar a mult-ravnitului titlu care te trimite in Las Vegas, la cel mai tare targ auto din lume. Vino si ia-ti premiul meritat!

 DIGITAL SIGNAGE + CORPORATE GIFTS SHOW  Editia din acest an a PRINT&SIGN 2017 cuprinde si DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. In paralel cu aceste doua targuri se va desfasura si CORPORATE GIFTS SHOW 2017, expozitia dedicata industriei de obiecte promotionale. Vino sa intri in contact cu inovatia si sa te bucuri de succes! 

 INREGISTRARE PERSONALIZATA A VIZITATORILOR  Beneficiezi de acces gratuit la targul PRINT&SIGN pe baza ecusonului de vizitator, folosind sistemul de preinregistrare online de pe site-ul expozitiei, sau in cadrul targului. Vino sa vizitezi gratuit PRINT&SIGN 2017!

Vino la PRINT&SIGN 2017!
26 – 29 septembrie 2017, ROMEXPO, Bucuresti

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

2017-08-22T08:35:53+00:00