contact: +40 722 649 945

MARATON DE SUPER EVENIMENTE, ROMEXPO, BUCURESTI, 2015

FORUMUL PACK SHOW – COMUNICAREA LA RAFT, in care ai sansa sa il vezi pe LUCIEN MOONS, un guru al strategiilor de marketing integrate, ale carui idei au determinat cresteri anuale de peste 10 procente ale companiilor consiliate, potrivit clientilor sai. Moons, fondatorul companiei Win Win Marketing, specializata pe construirea strategiilor de marketing pentru companii, este considerat o mina de aur pentru clientii sai, reusind, chiar si pe perioada de criza, ce nimeni nu credea posibil: sa ajute companiile sa inregistreze cresteri cu doua cifre.

Forumul Pack Show

Pe langa Lucien Moons, dintre speakerii ce tin cap de afis ai Forumul Pack Show se mai numara VLADIMIR MANASTIREANU, Vicepresedinte al grupului Cris-Tim, ALINA TRISCAS, Account Manager /Shopper Marketing in cadrul Geometry Global Bucharest, premiata cu aur anul acesta la Cannes Lions sau CRISTI STANCU, fondatorul studioului de creatie Remark Studio, premiat cu aur in cadrul competitiei internationale de design de ambalaj – Pentawards 2014. Vezi agenda completa a evenimentului.

  Rezerva-ti loc! ››  

PRINTTEX CONFERENCE – VIITORUL PRINTULUI PE TEXTILE. Aici, timp de peste 4 ore, speakeri de top romani si straini vor vorbi despre domeniul printului digital pe textile, pe care specialistii il numesc “The next big thing” in industria tiparului.

PRINTTEX CONFERENCE

Agenda evenimentului este impresionanta, fiind cel mai spectaculos eveniment creat vreodata in Romania pe aceasta industrie.

Printre speakeri se numara:

RAIMAR KUHNEN-BURGER – Regional Marketing Manager, EFI, care este doctor in Stiinta designului, are un master in Comunicarea prin culoare si diploma universitara in Graphic Design.

MIKE HORSTEN – General Manager Marketing pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa in cadrul Mimaki Europe BV, cu o experienta de peste 30 de ani in domeniul marketingului international si al productiei de imprimare digitala, care a dat startul unei noi ere pentru furnizorii de servicii de imprimare in anul 1991, gasind o modalitate de a imprima si modifica imagini mari prin intermediul laminatoarelor HP si masinariilor existente in acea perioada.

MICHAEL FRETER, MANAGING DIRECTOR PSI, cel mai mare targ de promotionale din Europa, va aborda tema “Printul pe textile in industria de promotionale”, vorbind despre tendintele din aceasta piata, dar si despre viitorul tiparului digital in sectorul de promotionale textile.

TEODORA BURZ, director de marketing si expansiune al Orka Holding, unul dintre cele mai importante holdinguri textile din lume, cu o cifra de afaceri de 140 de milioane de dolari, care detine in portofoliu peste 400 de magazine de moda pentru barbati, deschise pe aproape 40 de piete la nivel international. Brandurile detinute de acest grup sunt Tween si Damat, care se adrseaza segmentului mediu plus si D'S Damat pentru persoanele cu venituri medii.
Vezi agenda completa a evenimentului.

  Rezerva-ti loc!  


CROSS MEDIA MARKETING FOR PRINTERS – conferinta sustinuta de Jacky Hobson (JH), omul care a ajutat peste 70 de companii sa-si optimizeze ROI-ul prin intermediul Cross Media Marketing-ului. Jacky Hobson este un marketer cu o experienta de peste 25 de ani, fiind fondator si director al firmei de consultanta in marketing Up Marketing si Mentor/Consultant in cadrul Canon European Business Builder Programme (EBBP). Pentru mai multe detalii, intra aici.

Jacky Hobson

  Rezerva-ti loc!  


Cele trei mega conferinte vor atrage sute de top si middle manageri in audienta: advertiseri, directori generali, de achizitie si de marketing din retail – FMCG, banking, pharma, auto (domeniile care aloca cele mai mari bugete pentru marketing), brand manageri, fashion designeri, designeri de interior, producatori si designeri de ambalaje si etichete, directori generali si antreprenori de tipografii si copy-centere.

Parteneri Print&Sign LEYKOM

Despre noi

Suntem o companie cu o experienta de 13 ani pe piata organizarii targurilor, expozitiilor si evenimentelor speciale. Pentru mai multe detalii despre Euroexpo Fairs, accesati linkul: www.euroexpo.ro.

Date eveniment:

Print & Sign 2017
26 - 29 septembrie 2017
Centrul Expozitional Romexpo, Bucuresti

Despre Print & Sign