GNA, noul standard industrial lansat de MagnaColours, revolutioneaza printul digital pe textile

///GNA, noul standard industrial lansat de MagnaColours, revolutioneaza printul digital pe textile

printul digital pe textileImprimarea digitala pe textile trece la nivelul urmator: cernelurile chimice vor fi cat de curand detronate de cele pe baza de apa, non-toxice si antialergice. Liderul mondial in productia de cerneluri pe baza de apa pentru tiparul digital, MagnaColours (din Marea Britanie), a lansat de curand un nou standard ecologic pentru cernelurile pe baza de apa utilizate la imprimarea textilelor.

Marca GNA (“green, neutral and awesome”) a fost creata in ideea de a incuraja producatorii din industria imprimarii textilelor sa foloseasca metode durabile si ecologice. Pe de alta parte, noul standard industrial asigura si consumatorii ca produsele cumparate de ei (textile imprimate digital) nu contin nicio substanta nociva folosita in procesul de fabricatie, cum ar fi PVC-ul, formaldehida reziduala sau APEO (alchilfenoli etoxilati).

“Exista foarte multe standarde pe piata lansate de Bluedesign sau Eco Passport, precum si cele aproape 50 de standarde diferite ale marilor retaileri, dar niciunul nu functioneaza atat de bine in cazul cernelurilor pe baza de apa”, a declarat Tom Abbey, CEO MagnaColours.

GNA este avantajos atat pentru imprimante, cat si pentru consumatori. “Daca acestia vad eticheta GNA pe un obiect de imbracaminte, au garantia ca acel produs este fabricat la cele mai inalte standarde”, concluzioneaza Abbey.

Vezi video aici.

Subscribe Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

2017-06-14T09:48:54+00:00