Maine se deschide PRINT&SIGN 2017. Afla ultimele noutati!

///Maine se deschide PRINT&SIGN 2017. Afla ultimele noutati!

Maine se deschide evenimentul anului pentru industria de print si semnalistica digitala din Europa de Sud–Est! PRINT&SIGN 2017 iti ofera 4 ZILE ambalate cu INOVATIE, TENDINTE, IDEI si OPORTUNITATI, in perioada 26-29 septembrie, Pavilionul Central ROMEXPO.

Evenimentele primei zile, 26 septembrie 2017, sunt urmatoarele:

 

Ora 10:00, Pavilionul Central ROMEXPO

  • 150 de expozanti te asteapta sa-ti prezinte INOVATII TEHNOLOGICE pentru tipar digital si offset, tipar industrial si pe textile, semnalistica digitala, solutii de print digital si tridimensional. Vezi lista expozantilor!
  • PRINT HUB este locul unde tipografiile si atelierele de productie publicitara vor prezenta ultimele aplicatii si inovatii pentru marketeri si agentii de publicitate. Nu rata zona DEMO AREA by EPSON! Vezi mai mult.

Ora 10:30, Pavilionul Central ROMEXPO

  • Concursul de colantare auto KING of Wraps, care te trimite la cel mai mare show al cailor-putere, SEMA SHOW 2018, Las Vegas! Ne poti urmari pe Facebook sau la fata locului.

Ora 13:0, sala Cupola, Pavilionul Central ROMEXPO

  • Cei mai buni consultanti din Europa vin la Conferinta PrinTex 2017 cu informatii de ultima ora despre industria tiparului pe textile din Europa de Sud-Est si in mod special pentru Romania. Vezi agenda si lista completa a speakerilor.

Liderii industriei de print si semnalistica digitala din Romania te invita la PRINT&SIGN 2017, unde peste 150 de echipamente vor fi in functiune pe toata perioada targului.

Evenimente care se desfasoara in paralel cu PRINT&SIGN:

  • DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive. Vezi mai mult!
  • CORPORATE GIFTS SHOW, singura expozitie dedicata industriei de obiecte promotionale din Romania. Nu rata INNOVATION CORNER, zona speciala dedicata prezentarii celor mai noi si out of the box obiecte promotionale din 2017!
2017-09-26T12:23:29+00:00