Print & Sign 2015 - Targ de tipar si semnalistica
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
Print&Sign

Un sfert de secol de experienta in marketing, impartasita la Print & Sign! Vino sa cunosti o personalitate a marketingului la nivel global!

Jacky Hobson

Doamnelor si domnilor, ea este Jacky Hobson! Ea este omul care a ajutat peste 70 de companii sa-si optimizeze ROI-ul prin intermediul Cross Media Marketing-ului!
Si tot ea este omul care va face acelasi lucru si pentru compania ta, in super conferinta “Cross Media Marketing for Printers”, ce are loc pe 10 septembrie, la Romexpo, in cadrul Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Romania.

PRINTUL A MURIT! TRAIASCA PRINTUL!

Multe voci sustin ca printul moare. Jacky Hobson va demonstra, in cadrul conferintei sale, cu cifre si exemple concrete, ca printul nu doar ca nu moare, ci are o mare importanta in campaniile integrate de marketing.

CIFRA: 53% din companiile europene cred ca excluderea printului din mixul lor de marketing va aduce daune substantiale in aducerea de noi clienti. (Pitnew Bowes, 2011)

In trecut, cand nu existau www – e – marketing – social media – sms etc, printul era singurul mediu de promovare. In zilele noastre, cand metodele de promovare sunt practic nelimitate, multi s-au grabit sa-i puna doliu printului, prea “invechit” pentru era tehnologica in care ne aflam. Insa, multitudinea de posibilitati de promovare a unui produs sau serviciu a scos la iveala o alta realitate – esecul unor campanii de marketing se datoreaza alegerii exclusive a unui canal de promovare. Ceea ce inseamna ca era tehnologica a schimbat regulile jocului, creand un gen de marketing interdependent: Cross Media Marketing sau Multi-channel marketing.

“Acest tip de marketing (Multi-channel marketing) incearca sa creeze o prezenta a unei organizatii si sa ii promoveze produsele/serviciile prin mai multe canale care include online – website, motoare de cautare, bloguri, retele sociale, email etc. si offline – print, TV, radio etc.”, explica Jacky Hobson. Insa, trebuie sa intelegem ca intre succesul unei campanii online si succesul uneia online nu trebuie sa fie o relatie de egalitate sau de substituire, de aici si nevoia si obligatia de a comunica targetat si specific fiecarui public in parte.

CONFERINTA LUI JACKY HOBSON ESTE PENTRU TINE?

Da, daca esti tipograf si da, daca esti marketer sau brand manager sau vrei sa devii unul dintre acestia. Si da, este, daca stii ca marketingul il poti invata intr-o zi, dar ai nevoie de o viata pentru a fi un maestru in domeniu, parafrazandu-l pe Philip Kotler, supranumit parintele marketingului.

Up Marketing

Si da, conferinta este pentru tine, daca te regasesti in studiul facut de Up Marketing cu privire la tipologia marketerului de astazi si recunosti ca mereu ai cate ceva de invatat:
 • Apartine generatiei y “digital native”;
 • A crescut in lumea digitala;
 • Traieste online si este “digital - focussed”;
 • 55% dintre marketerii de azi au o diploma universitara;
 • 18% dintre acestia au o diploma post – universitara;
 • 10% dintre acestia au o calificare profesionala;
 • Nu stiu aproape nimic despre print.

CINE ESTE JACKY HOBSON?

Up Marketing In prezent, Jacky Hobson este fondator si director al firmei de consultanta in marketing Up Marketing si Mentor/Consultant in cadrul Canon European Business Builder Programme (EBBP).

Supranumita “The Elevator Pitch” (acest termen se refera la un discurs scurt in care vrei sa vinzi o idee unor persoane care ar fi interesate de ea, fiind o tehnică de vanzare prin care iti expui pe scurt ideea ta fara a intra in detalii de implementare), Jacky Hobson lucreaza de peste 10 ani exclusiv cu printatori. Ea utilizeaza un mix intre workshop-uri si mentoring pentru a-i ajuta pe acestia sa isi creeze strategii si campanii care sa cimenteze relatia cu clientii exitenti, dar si sa genereze noi oportunitati de business.

Jacky este un marketer cu o experienta totala de peste 25 de ani, fiind si in tabara clientului final, si in cea a agentiei.
Si-a inceput cariera in sectorul IT, trecand apoi in rolul de “business developer”, petrecandu-si urmatorii 14 ani ca freelancer consultant, avand clienti aproape numai din zona de print.

Jacky lucreaza pentru Canon EBBP de 2 ani. Inainte de asta, ea a fost un membru cheie al Programului Océ Business Development, fiind un suport si un ghid pentru strategia de dezvoltare a peste 70 de companii din industria de print.

Background
2000 – prezent: Director – Up Marketing Ltd
2010 – 2012 Director – Shire Marketing Services Ltd
1997 – 2000 Business Development – MagMed Ltd
1993 - 1997 Marketing Director – Lightsout Computer Services Ltd
1986 – 1991 Marketing Executive/Manager – CHA Plc 

Specializari in consultanta
 • Marketing strategic
 • Business si marketing planning
 • Cross Channel Marketing si Marketing Automation 
 • Social Media Marketing
 • Blogging and Content Marketing
 • Customer Relationship Management
 • Intelegerea si promovarea valorii printului

Conferinta sustinuta de Jacky Hobson are loc in cadrul Print & Sign, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Romania, ce are loc in perioada 8 - 11 septembrie, la Romexpo.

Pentru mai multe detalii, contacteaza directorul de proiect Anne Istrate, la adresa de e-mail anne.istrate@euroexpo.ro sau la numarul de telefon 0722.649.945

 

Evenimentul este sustinut de Canon.

Eurobusiness Group
Program

Print & Sign

Informatii contact:
T: +40.722.649.945
E: printsign@euroexpo.ro
W: www.printsign.ro
Newsletter

Formulare 2015

Descarca formularele de participare Print & Sign 2015
click aici
Eurobusiness Group

Eurobusiness Group

Tipografie cu o experienta de peste 14 ani pe piata de printing si perseverenta in ...
citeste mai departe
Facebook Print & Sign

Facebook

Conecteaza-te cu noi pe Facebook si devino Fan Print & Sign.
Became a Fan
Parteneri Print & Sign
Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.
Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.
Adresa noastra de contact este:printsign@euroexpo.ro