Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

RUBIN vine la PRINT&SIGN cu un echipament unic


Rubin 2000, importator si distribuitor de echipamente de gravura, marcare si decupare laser Trotec (Austria), vine la PRINT&SIGN 2017 cu un echipament care ii diferentiaza de ceilalti producatori: Trotec Speedy 300 Flexx.

Trotec este singurul producator care a introdus doua surse laser diferite, de CO2 si Fiber, intr-un singur echipament - Speedy 300 Flexx. Materialele plastice, cauciucul, sticla si pielea sunt marcate, gravate si taiate cu sursa laser CO2, iar marcarea metalelor sau a materialelor plastice se realizeaza cu ajutorul sursei laser Fiber.

Functia Flexx (inovatie Trotec) simplifica utilizarea celor doua surse laser prin procedeul de activare automat, astfel, piesele de lucru din materiale diferite putand fi marcate si gravate cu usurinta fara a fi nevoie de schimbarea manuala a surselor laser.

Tehnologie InPackTM - Sistemele laser Trotec sunt mai fiabile si au o durata mare de viata, datorita designului si componentelor de cea mai buna calitate. Tehnologia InPackTM asigura o protectie sporita a componentelor optice si a celor electronice impotriva prafului si a uzurii, eliminandu-se costurile pieselor de schimb care necesita inlocuire in mod regulat.
Software intuitiv - Software-ul Trotec Job Control (care controleaza toate functiile laser) are o interfata intuitiva, ce poate fi utilizata de orice utilizator. Baza cu setarile predefinte cuprinde parametrii optimi de taiere, marcare si gravare a materialelor uzuale precum lemn, cauciuc, ABS, hartie, carton, acrilic etc. Autofocus-ul software-ului se realizeaza printr-un singur click, astfel ca raza laser este pozitionata corect intodeauna.

Speedy 300 Flexx este cel mai potrivit sistem laser pentru procesarea tuturor materialelor laserabile. Are cea mai mare viteza de procesare si cea mai buna calitate a gravarii. Echipamentul poate fi folosit pentru marcarea si gravarea diverselor obiecte: pixuri, stilouri, ornamente, placute de identificare, brelocuri, bratari, inele, cutii pentru carti de vizita, cutite, foarfeci, piese industriale, rulmenti, cani termice, memorii usb, trofee din sticla, trofee din plexiglas, trofee metalice, medalii, stampile, portofele, posete, manusi, bratari, cani, pahare, sticle, cutii din lemn si carton, signalistica iluminata, fructe, frunze, piele artificiala etc.Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.