Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

CIM MARKET vine la PRINT HUB


Timp de 4 zile, CIM MARKET Consulting va prezenta la PRINT HUB o gama larga de instrumente inteligente de promovare, printre care display-uri publicitare (POSM) si expo-sisteme de carton.

PRIN HUB este un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul PRINT&SIGN 2017.

Ia-ti stand la PRINT HUB si vei fi in atentia a sute de agentii de publicitate si marketeri care vor fi atrasi de cele 3 zone ale proiectului:

  1. PRINT HUB APPLICATION - locul in care poti expune cele mai noi aplicatii pe care le oferi pietei de publicitate din Romania
  2. PRINT HUB DEMO AREA - locul in care liderii industriei de print din Romania ofera demonstratii live, un flux tehnologic complet pentru realizarea de materiale publicitare inovatoare.
  3. PRINT HUB EVENTS - locul unde specialisti de renume la nivel international si local vor prezenta tendintele industriei, studii de caz si solutii pentru cresterea profitului.

  Inscrie-te AICI!  ››  

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.