Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Rofobit vine la PRINT HUB


Rofobit SRL vine la PRINT HUB, un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul PRINT&SIGN 2017.

Cu o experienta de peste 13 ani in printul digital direct pe textile, Rofobit executa lucrari cu pana la 330cm latime, direct pe textile polyester 100%, avand in productie trei imprimante la latime de 330cm si doua imprimante de 180cm latime.

Compania realizeaza steaguri printate digital, de orice forma si marime, steaguri beachflags si steme beachflag, printuri textile (huse textile) pentru sisteme 3D de expunere din aluminiu, printuri pentru desk, roll-up, printuri textile cu keder pvc pentru profile din aluminiu pentru textile, printuri textile cu keder pvc pentru casete luminoase, printuri textile pentru amenajari magazine, home&deco, bannere textile cu aluminiu sau lemn, decoruri textile.

Toate produsele sunt imprimate si finisate in cadrul firmei, iar pentru finisare exista un cutter roll de 320cm latime, cu taiere laser si taiere pe contur a rolelor textile printate, precum si coaserea automata a kederului pvc cu masina de cusut cu patura.

Ia-ti stand la PRINT HUB si vei fi in atentia a sute de agentii de publicitate si marketeri care vor fi atrasi de cele 3 zone ale proiectului PRINT HUB 360˚:

  1. PRINT HUB APPLICATION - locul in care poti expune cele mai noi aplicatii pe care le oferi pietei de publicitate din Romania
  2. PRINT HUB DEMO AREA - locul in care liderii industriei de print din Romania ofera demonstratii live, un flux tehnologic complet pentru realizarea de materiale publicitare inovatoare.
  3. PRINT HUB EVENTS - locul unde specialisti de renume la nivel international si local vor prezenta tendintele industriei, studii de caz, solutii pentru cresterea profitului si multe alte informatii utile.

  Inscrie-te la Print Hub  ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
  Preinregistreaza-te acum ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.