Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

SUPER PRINT aduce Matrix Frame la PRINT HUB


Matrix Frame va prezenta la PRINT HUB (un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul PRINT&SIGN 2017) ultimele noutati din domeniul semnalisticii tip "frameless" cu panza si cheder siliconic, unele dintre ele in premiera nationala.

Matrix Frame RD - sistemul complet de partitii mobile si room dividers, accesoriile magnetice pentru retail, casetele luminoase cu decupaje pentru expunere produse sunt doar cateva din aplicatiile prezente la standul Super Print / Matrix Frame de la PRINT&SIGN 2017.

Ia-ti stand la PRINT HUB si vei fi in atentia a sute de agentii de publicitate si marketeri care vor fi atrasi de cele 3 zone ale proiectului:

  1. PRINT HUB APPLICATION - locul in care poti expune cele mai noi aplicatii pe care le oferi pietei de publicitate din Romania
  2. PRINT HUB DEMO AREA - locul in care liderii industriei de print din Romania ofera demonstratii live, un flux tehnologic complet pentru realizarea de materiale publicitare inovatoare.
  3. PRINT HUB EVENTS - locul unde specialisti de renume la nivel international si local vor prezenta tendintele industriei, studii de caz si solutii pentru cresterea profitului.

  Inscrie-te aici ››  


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
  Preinregistreaza-te acum ››  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.