Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Print si de la capat. Primul sezon

Luna aceasta s-a lansat “Print si de la capat”, o emisiune online produsa de redactia publicatiilor Print Magazin si USIGN.”
#PRINT #USIGN

Print de la capat

Cu fiecare editie, gazda emisiunii - Titi Amzar - te invita sa descoperi care sunt cele mai noi trenduri in tehnologia imprimarii, care sunt specializarile profitabile, cum arata piata furnizorilor de servicii grafice din Romania si cine sunt cei mai tineri antreprenori care au facut pasi in acest domeniu.

Acceseaza printsidelacapat.ro ca sa fii la curent cu cele mai noi stiri, analize ale trendurilor si interviuri cu antreprenori care au schimbat domeniul imprimarii din Romania, dar si din lume.

Daca episodul 1 i-a avut in prim-plan pe Bogdan Vasilescu (Grup Transilvae), Alina Penciu (Antalis), Gabriela Munteanu (Kandia) si Adrian Dusmanescu (medaliat cu bronz la FESPA Awards 2017), in episodul 2 vei putea urmari interviul Cameliei Buda, director general Euroexpo, organizatorul PRINT&SIGN, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est.


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.