Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

ANTEL vine la PRINT HUB cu solutii inovatoare pentru productia publicitara. VINO si tu!

Intre 26 si 29 septembrie, Antel va prezenta la PRINT HUB (un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul PRINT&SIGN 2017) tehnologii si echipamente pentru industria tipografica.

Print de la capat

Infiintata in 1991 cu capital 100% romanesc, compania este specializata in servicii din domeniul tipografiei, productiei publicitare, servicii industriale de lacuire selectiva 3D, serigrafie industriala, transfer termic si gravare.

Antel dispune de numeroase utilaje (de pana la 700 imprimari/ora/utilaj) si echipamente, detine propriul atelier pentru confectionarea ecranelor serigrafice, cuptor si un stoc generos de rafturi de uscare a pieselor serigrafiate.

Print de la capat

De asemenea, compania ofera solutii inovatoare de lacuire selectiva 3D, care creaza efecte tridimensionale pe suprafata de imprimare si reproduc in relief mai multe nivele. Materialele lacuite selectiv 3D imita cu succes suprafete precum piele, piatra, nisip, apa, marmura, mozaic si altele, fiind potrivit pentru produsele grafice al caror scop este sa atraga atentia.

Pentru agentiile de publicitate, producatorii de confectii sau de incaltamintesau persoanele fizice care vor produse personalizate, cu design unic, Antel vine cu solutii de transfer termic cu o  culoare, doua culori sau fullcolor. Transferul se poate efectua pe suport textil, piele sau imitatie piele, sticla, lemn.

Ia-ti stand la PRINT HUB si vei fi in atentia a sute de agentii de publicitate si marketeri care vor fi atrasi de cele 3 zone ale proiectului

  1. PRINT HUB APPLICATION - locul in care poti expune cele mai noi aplicatii pe care le oferi pietei de publicitate din Romania
  2. PRINT HUB DEMO AREA - locul in care liderii industriei de print din Romania ofera demonstratii live, un flux tehnologic complet pentru realizarea de materiale publicitare inovatoare.
  3. PRINT HUB EVENTS - locul unde specialisti de renume la nivel international si local vor prezenta tendintele industriei, studii de caz si solutii pentru cresterea profitului.

  Inscrie-te AICI!  ››  

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.