Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Z Spot Media vine la PRINT&SIGN cu echipamente si solutii cu aplicabilitate extinsa

Print&Sign

Z Spot Media va expune la PRINT&SIGN 2017 atat echipamente dedicate productiei publicitare, cat si echipamente industriale, cu aplicabilitate in multe alte domenii de productie. Vor fi prezentate solutii de prelucrare a unei game extinse de materiale: de la textile si piele, pana la plastic, lemn si metal.

Print&Sign Vedeta evenimentului va fi router-ul CNC profesional cu dimensiunea de lucru 1300x2500mm, care este echipat cu trei capete de prelucrare pentru taiere, gravare sau gaurire. Aplicatiile echipamentului pot fi extinse de la decoratiuni si elemente de semnalistica, pana la mobila si usi de lemn masiv.
Print&Sign Un alt echipament mult asteptat de furnizorii de semnalistica este si unul din modelele multifunctionale de cutter flatbed iECHO, ce utilizeaza cele mai noi tehnologii pentru eficientizarea productiei. Echipamentul indeplineste cele mai inalte standarde de calitate, datorita sistemelor automate de transport, scanare, calculare a taierii optime si prelucrare a materialelor.
Print&Sign Nici industria printului nu va ramane nereprezentata, pentru ca Z Spot Media va expune la stand o imprimanta flatbed UV Docan cu dimensiunile de printare 2500x1220mm. Echipamentul este utilizat pe scara larga pentru proiecte diverse de productie publicitara datorita designului flatbed si multitudinii de medii de printare pe care le accepta: hartie, canvas, sticla, lemn, piatra, plastic, metal si multe altele.
Print&Sign Tot pentru cei interesati de productie publicitara si industria de semnalistica, la standul dedicat acestor domenii va fi expus gravatorul laser profesional SpotLine cu autofocus. Dimensiunea de taiere si gravare este 1200x900mm. Sistemul de actionare pe sina dubla ofera stabilitatea si precizia gravarii si taierii pe o gama larga de materiale, ceea ce face acest echipament ideal pentru personalizarea de obiecte precum ceasuri, carcase de telefon, jucarii, agende etc.Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.