Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Dr Paul N Ewing (Smithers Pira) vine la conferinta PrintTex 2017

Print&Sign

Marti, 26 septembrie, in Sala Multimedia din Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti, va avea loc conferinta PrintTex 2017 - Noile provocari ale imprimarii digitale. Dedicata printului digital pe textile, conferinta se bucura de prezenta unor speakeri importanti din domeniu, romani si straini.

Print&Sign Dr. Paul N Ewing, Managing Partner Ewing Innovation LLP si consultant Smithers Pira (cea mai mare autoritate din domeniul printului, ambalajelor si hartiei din lume), a confirmat deja prezenta in calitate de speaker la PrintTex 2017 (vezi aici ce tema va dezbate).

Dr. Ewing este un adevarat guru al industriei de print digital, specializat pe imprimarile cu jet de cerneala, asa ca n-ar trebui sa-l ratezi. Iata ce spune, de exemplu, reprezentantul Smithers Pira despre importanta pietei romanesti de print digital in regiune, in cadrul interviului acordat PRINT&SIGN.

“Smithers Pira estimeaza ca Romania reprezinta aproximativ 10% din productia pietei de imprimare digitala din Europa de Est, in conditiile in care luam in calcul inclusiv productia din Turcia, care este cel mai puternic jucator din regiune.” - Dr Paul N Ewing, Managing Partner Ewing Innovation LLP

Print&Sign

Mai multe detalii pe www.printsign.ro.

Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.