Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

HEADPRINT, alaturi de tine la PRINT HUB

Print&Sign

Print&Sign HEADPRINT vine la PRINT HUB, un proiect 360˚ EXCLUSIV pentru tipografii si ateliere de productie publicitara, creat in cadrul PRINT&SIGN 2017.

De peste 10 ani, echipa HEADPRINT impanzeste tara cu produse de calitate de productie publicitara si print. Din dorinta de a satisface cat mai mult nevoile clientilor, acestia investesc atat in adaugarea permanenta de echipamente si solutii in portofoliul lor, cat si in perfectionarea personalului, pentru a-si mentine astfel serviciile prestate la standarde inalte de calitate.
In prezent, printre serviciile si produsele pe care le ofera se numara printurile de diferite dimensiuni (latime 3.200mm, 1.600mm, 1.000 mm) si rezolutii (720 dpi, 1440 dpi, 2400 dpi etc.), realizate pe diferite materiale (autocolant, materiale plastice, hartie fotografica, canvas, sticla, lemn, ceramica, metale etc.) In plus, compania detine utilaje de ultima generatie pentru a produce in tipar digital tiraje mici si medii, iar in tipar offset tiraje mari de pliante, afise, fluturasi, foi cu antet, brosuri, cataloage, reviste, carti de vizita, invitatii, felicitari, agende, calendare, mape, plicuri personalizate. Print&Sign
HeadPrint monteaza orice tip de autocolant, tiparit, sablat, colorat in masa, window graphics, floor graphics, pe diferite suprafete, pereti, vitrine, geamuri, placi, lemn, tabla, pardoseli, atat la interior, cat si la exterior. De asemenea, echipele de montaj asigura in toata tara instalarea, intretinerea si remedierea semnelor luminoase produse de societatea lor.


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign
Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.