Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

VIZITEAZA GRATUIT PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Am dat startul inregistrarilor la PRINT&SIGN 2017, cel mai important targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est, care va avea loc intre 26 si 29 septembrie, in Pavilionul Central al Centrului Expozitional Romexpo-Bucuresti.

In doar 2 minute te poti inscrie GRATUIT la cea mai buna editie din toate timpurile.  Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul evenimentului, www.printsign.ro, si sa completezi formularul de inregistrare, care iti genereaza un cod unic. Pastreaza acest cod unic pentru a-l declara la Punctul de inregistrare din Pavilionul A, si vei intra in posesia ecusonului personalizat.


VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te aici!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria tiparului si semnalisticii.


Print&Sign

Te asteptam cu primele impresii, pe www.facebook.com/printsign.ro !
Print&Sign

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.