Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Landau prezinta masina de brodat
ZSK Sprint 6!

Print&Sign

Considerat un echipament ”portabil” datorita dimensiunilor mici, masina de brodat ofera posibilitati nelimitate pentru crearea broderiilor in diferite moduri - plan sau tubular (brat liber). Viteza de lucru a ZSK Sprint 6 este de 1200 impunsaturi/minut in cazul broderiilor pe pantofi, si de 1000 impunsaturi/minut in cazul sepcilor.

Pe langa masina de brodat, in standul Landau vor mai fi:
Print&Sign

Print&Sign


VREI ACCES RAPID LA PRINT&SIGN?
Inregistreaza-te aici!
Rezerva-ti acum 2 minute pentru inregistrarea online si vei avea acces rapid la evenimentul anului pentru industria tiparului si semnalisticii.


Print&Sign


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.