Southeast European Exhibition for PRINT&SIGN Industries
Nu vizualizati corect acest mesaj? Apasati aici!.
Print&Sign

Roland Biemans, consultant LMNS, va fi speaker la conferinta PrintTex 2017

Print&Sign

Marti, 26 septembrie, in Sala Multimedia din Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti, va avea loc conferinta PrintTex 2017 - Noile provocari ale imprimarii digitale. Una din teme, “Tendinte si cerinte pentru cernelurile textile digitale”, va fi sustinuta de Roland Biemans, consultantul LMNS invitat special de PRINT&SIGN pentru acest eveniment.

Roland Biemans Licentiat in design grafic digital si design tehnic electronic, Roland Biemans a lucrat pentru foarte multe companii, fiind specializat in marketing direct, design industrial, imprimare, semnalistica si publicitate. Olandez de origine, BiemansĀ  a avut un rol-cheie in implementarea si adaptarea noilor tehnologii si solutii practice inovatoare in companii, ca si consultant LMNS. In 2013, Biemans a devenit membru in CA al Asociatiei Europene a Producatorilor Specializati in Imprimare, ocupandu-se in special de sectorul printurilor pe textile si de implementarea in cadrul companiilor a noilor tehnologii si solutii inovatoare.

Biemans a condus departamentul de marketing si comunicare al Hollanders Printing Systems din Eindhoven, dupa care a fost marketing director la Kiian Digital, parte din grupul Kiian (pana in 2014). Print&Sign


Participa si tu la PRINT&SIGN 2017!

Print&Sign

Pe www.printsign.ro poti sa descarci formularele de inscriere la targ. Iti reamintim ca targul se va desfasura intre 26 si 29 septembrie 2017 in Pavilionul Central ROMEXPO, Bucuresti.

  INSCRIE-TE GRATUIT AICI!  

Parteneri Print & SignPrimiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.