O poveste de succes

///O poveste de succes

poveste de succes

EUROEXPO este o poveste de succes construita in jurul celor 16 targuri si expozitii, conferinte si congrese cu participare nationala si internationala care plaseaza compania pe primul loc in topul celor mai buni organizatori de evenimente. In ultimii 15 ani am lansat Print Show, Advertising Show, Kidex, Luxury Show, Gift’s Show,  Flexo Show, PRINT&SIGN, Demo Metal, Bife-Sim, Expo Plast, Metal Show, Mobila Expo, Wellness Show, Baby Boom Show si Pack Expo, dovada vie a creativitatii si profesionalismului cu care organizam orice eveniment.

In 2009, datorita transformarilor suferite de industria tiparului, am reunit cele doua targuri specializate in industria de print – Print Show (tipar offset) si Advertising Show (tipar digital, large format) – sub un nou brand expozitional PRINT&SIGN, care cuprinde toate tehnologiile din industria tiparului – de la offset la digital, large format, de la serigrafie la tampografie.

Adaptat nevoilor industriei grafice din Romania si clientilor acesteia, PRINT&SIGN s-a dovedit a fi un succes real inca de la prima editie, reusind sa aduca sub acelasi acoperis intregul lant de distributie a produsului tiparit: furnizorii de echipamente si materiale, fabricantii de produse tipografice si clientul final.

Am evoluat odata cu piata si ne-am transformat de la an la an dintr-un instrument de promovare a imaginii intr-o platforma profesionala de business. Fiecare editie PRINT&SIGN s-a remarcat prin lansarea unor instrumente inovatoare precum aplicatii dedicate clientului final, forumuri sau platforma Business Match. Resursele noastre creative au transformat compania intr-un furnizor recunoscut pe piata romaneasca pentru serviciile de calitate. Instrumentele pe care le punem la dispozitie clientilor nostri atrag cu fiecare an un numar tot mai mare de expozanti, dar si de vizitatori specializati. In 2015, PRINT&SIGN s-a bucurat de prezenta a 150 de expozanti (cu 10% mai multi decat la editia precedenta), 36% dintre ei provenind din mediul antreprenorial.

Urmarim intotdeauna tendintele pietei internationale, astfel incat sa le oferim clientilor nostri idei si solutii inovatoare de dezvoltare si promovare.

Ne place sa cream noi conexiuni, sa descoperim oportunitati prin care sa extindem reteaua de contacte si sa implicam consumatorii intr-un dialog win-win, cu scopul cresterii productivitatii.

PRINT&SIGN este un mix complet de creativitate, inovatie si tehnologie de ultima ora care poate aduce valoare adaugata afacerii dumneavoastra.

 

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

Contact

Email: printsign@euroexpo.ro
Mob : +40.722.649.945
Tel.: +40.21.321.60.35
Adresa: Blvd. Expozitiei nr. 7

2017-08-22T12:09:57+00:00