Printman vine la PRINT&SIGN 2017 cu o solutie completa de imprimare si finisare pe segmentul wide format

///Printman vine la PRINT&SIGN 2017 cu o solutie completa de imprimare si finisare pe segmentul wide format

Printman, unul dintre principalii distribuitori de echipamente si consumabile din industria tipografica, a pus bazele unui nou parteneriat la editia FESPA de anul acesta. Numele partenerului nu a fost inca divulgat, insa reprezentantii companiei ne-au confirmat ca este vorba despre unul dintre principalii producatori de masini digitale de taiat. Odata cu acest nou parteneriat, Printman si-a consolidat portofoliul de solutii destinate industriei producatoare de POSM-uri, printuri de mari dimensiuni si nu numai.

In ceea ce priveste prezenta la editia de anul acesta a PRINT&SIGN, reprezentantii Printman sunt increzatori ca vor veni cu o solutie completa de imprimare si finisare in domeniul wide format. Printre echipamentele ce vor fi prezentate se numara imprimanta Fujifilm Acuity LED 3200R si imprimanta hibrid Fujifilm Acuity LED 1600 II, capabila sa imprime atat pe materiale flexibile, din rola, cat si pe rigide usoare, fiind dotata cu mese speciale de alimentare si eliminare. Pe tot parcursul targului, Printman va sustine demonstratii live cu toate echipamentele prezentate.

Intentia noastra este de a fi prezenti la PRINT&SIGN 2017 cu o solutie completa in segmentul wide format, incluzand aici atat echipamente de imprimare, cat si de finisare. Scopul nostru este acela de a ne pozitiona ca un furnizor complet si pe segmentul wide format, la fel cum am facut si in domeniul offset. Decizia noastra de a accesa acest segment a venit din faptul ca exista, desi la un nivel redus, suprapuneri intre piata de offset unde avem o pozitie solida, cu cea a producatorilor de elemente de signalistica. In perioada urmatoare ne vom concentra atentia pe extinderea prezentei noastre pe acest segment care inca reprezinta o piata relativ noua pentru noi”,

a declarat Vladimir Gora, unul dintre actionarii companiei.

Printman a intrat pe segmentul wide format in urma cu trei ani, odata cu semnarea parteneriatului cu Fujifilm. Desi colaborarea cu Fujifilm este mai veche, odata cu noile tendinte din piata, Printman si-a extins colaborarea cu acestia si pe acest segment. Acum compania incearca sa multiplice succesul inregistrat pe piata de tipar offset, unde se numara printre liderii industriei si unde detin un portofoliu complet de solutii (atat echipamente de tipar si finisare, cat si consumabile), si pe segmentul wide format, avand toate premisele sa reuseasca,intrucat detin un portofoliu complet: echipamente de imprimare, echipamente de finisare si consumabile (cerneluri si suporturi).

La ora actuala, aproape toate companiile au cate un echipament digital, si toate industriile incearca sa gaseasca solutii care sa le ofere flexibilitate, pentru ca e clar ca tirajele scad si au nevoie sa se adapteze la cerintele pietei.”,

spune Mihai Cobianu, Directorul General al companiei, continuand cu o scurta radiografie a industriei de print:

Eu cred ca de acum incolo cuvantul de ordine va fi consolidarea – pe absolut orice piata din industria tipografica, fie ca e vorba de industria producatoare de etichete si ambalaje flexibile si din carton, large format sau offset. O sa vedem companii care vor disparea sau care vor fuziona, dar asta va fi solutia.”

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

Contact

Email: printsign@euroexpo.ro
Mob : +40.722.649.945
Tel.: +40.21.321.60.35
Adresa: Blvd. Expozitiei nr. 7

2017-06-14T07:08:18+00:00