Roland, cel mai recomandat brand de imprimante digitale

///Roland, cel mai recomandat brand de imprimante digitale

Roland imprimante digitale

Ultimul studiu realizat de Signet Research Inc, companie de marketing care foloseste instrumente si solutii inovatoare pentru a masura constientizarea, familiaritatea si perceptia brandurilor in randul mass-media, a desemnat Roland DG ca fiind cel mai recomandat brand de imprimante digitale din randul marilor producatori de imprimante de format mare.

Roland DG a primit cel mai mare scor NPS (Net Promoter Score), potrivit Signet BrandStudy, din partea celor peste 9300 de abonati ai revistei „Times”, fiind considerat de acestia brandul numarul unu la categoriile Familiaritate, Apreciere, Servicii, Valoare si Calitate.

RolandAceste rezultate, colectate si analizate de o firma independenta de cercetare, arata modul in care Roland este cunoscut pentru calitatea si fiabilitatea produsului, precum si pentru serviciul clienti. Este o dovada a sprijinului nostru oferit in domeniul tehnologiei, productiei si post-vanzarii“, a declarat presedintele Roland DGA, Andrew Oransky.

Roland DG este lider mondial in domeniul Print&Cut (imprimare, semnalistica, arte grafice, productie fotografica, printare UV, gravura, modelare 3D) si ofera o gama larga de produse si servicii (Roland Care). In Romania, compania este reprezentata de Mozaik Consulting, Verla si Z Spot Media, care a introdus in portofoliul sau (in aprilie 2017) si o parte din gama plotterelor Roland si a imprimantelor ecosolvent de format mare.

Abonare Newsletter

Adresa de email:
Cod securitate:

* Prin abonarea din aceasta pagina, esti de acord sa primesti pe email newsletter-ele Print & Sign. Te asiguram ca datele furnizate de tine nu vor fi facute publice.

2017-06-14T07:37:04+00:00