Adaptat nevoilor industriei grafice din Romania si clientilor acesteia, PRINT&SIGN – unul din cele 10 branduri lider de piata ale EUROEXPO – s-a dovedit a fi un succes real inca de la prima editie (2002). Din 2014, PRINT&SIGN s-a impus ca cel mai important targ pentru industria de print din Europa de Sud-Est.

Iti oferim cel putin 5 motive pentru care merita sa fii expozant:

  1. Iti maresti portofoliul de clienti prin contacte directe cu specialistii industriei, foarte bine targetati. La editia precedenta, cei mai multi vizitatori au fost din domeniul productiei publicitare si din industria textila, urmati de cei din agentiile de publicitate si design interior.
  2. Expozitia liderilor – Ia-ti un loc printre liderii industriei!
    Te alaturi celor mai importante branduri din industria printului si semnalisticii digitale, PRINT&SIGN fiind scena de lansare a tendintelor si inovatiilor din domeniu.
  3. Vizitatori cu functie de decizie. 54,56% din vizitatorii PRINT&SIGN 2017 au fost antreprenori. Au urmat directorii de marketing (12,17%) si directorii de achizitii(12,11).
  4. Oportunitate pentru dezvoltarea afacerii. Participarea ca expozant la PRINT&SIGN iti ofera ocazia sa promovezi produsele si sa cercetezi piata, astfel incat sa poti accelera procesul de vanzare.
  5. Promovarea imaginii companiei. Initiezi actiuni de marketing si branding in randul unei audiente atent targetate.