8 motive sa vizitezi PRINT&SIGN

Trebuie sa atingi, ca sa stii ce vrei

… pentru ca uneori trebuie sa atingi lucrurile, pentru a lua decizia finala in procesul de cumparare. Nu exista niciun alt loc mai potrivit pentru examinarea echipamentelor de print digital la scara completa – fizic si in actiune -, astfel incat sa poti gasi solutii la provocarile din lantul de productie.

Tiparul digital ofera posibilitati infinite

Tiparirea digitala a ajuns in domeniul designului interior, dar ofera posibilitati infinite chiar si pentru industria bauturilor, cosmeticelor, industria electronica si electrotehnica, automotive, industria mobilei. Obiectele devin captivante. Arhitecti si designeri, producatori si furnizori de mobila si echipamente, constructori de standuri, agentii de publicitate si marketeri vor gasi cu totii o selectie vasta de furnizori-cheie, noutati si inovatii la PRINT&SIGN.

Descoperi solutii de comunicare vizuala care stimuleaza toata simturile

Tipar digital pe orice suport, semnalistica, obiecte promotionale, digital signage si ambalaje inovative – toate ofera oricarui specialist solutii pentru comunicare vizuala 360°, iar PRINT&SIGN reuneste toate domeniile care compun comunicarea vizuala. Pentru ca un lucru este clar: comunicarea vizuala stimuleaza toate simturile, farmeca, uimeste, iar efectele dureaza un timp indelungat.

Castigi un avantaj competitiv

Tehnologiile si solutiile prezentate de cele peste 550 de brand-uri internationale iti pot oferi acces la noi modalitati de eficientizare a costurilor sau de crestere a productivitatii intr-un mod neasteptat.

Dezvolti noi piete pentru afacerea ta

PRINT&SIGN ofera o imagine de ansamblu la 360° a comunicarii vizuale si noi oportunitati de a deschide alte piete de desfacere pentru afacerea ta. Iti punem la dispozitie ofertele celor 150 de expozanti, peste 550 de branduri si vizionarea LIVE a celor 100 lansari de produse in cadrul targului.

Transforma-ti ideile in realitate

La PRINT&SIGN poti observa tendintele industriei de print digital, poti sa intri in contact cu experti internationali si poti sa explorezi cele mai bune solutii, astfel incat ideile tale sa devina realitate.

Print Your Interior

In premiera la PRINT&SIGN, anul acesta ti-am pregatit un spatiu special amenajat, unde gasesti toate tipurile de materiale pe care se poate imprima, precum si obiecte si mostre printate digital: scaune si fotolii imprimate digital: canapele, mese si birouri, polite si dulapuri, comode, perne, asternuturi, covoare, fete de masa, perdele si draperii, tablouri si decoratiuni de perete, veioze si vaze.

Cinci evenimente conexe

Cu prezenta unor nume sonore la nivel european si prestigiosi speakeri locali: Mark Jarvis (Managing Director WtiN), Massimiliano Celeri (Business Development Manager Efi Reggiani), Dio Boaca (director general Phoenix Media), liderul mondial MidOcean, Andra Danaila (General Manager Update Advertising), Ioan Balasa (Director General Mons Medius).