Abonare Newsletter

In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (679/2016) ce va intra in vigoare din 25 mai 2018 avem rugamintea sa ne confirmati/reconfirmati acordul dumneavoastra privitor la colectarea si prelucrarea de catre Euroexpo Fairs – organizatorul targului PRINT&SIGN a datelor furnizate de dumneavoastra (nume companie, nume persoana, numar telefon, adresa e-mail).

Scopul colectarii si prelucrarii datelor este acela de a va furniza / a continua sa va informam via e-mail si / sau telefonic despre targul PRINT&SIGN, de a va contacta via e-mail si/sau telefonic pentru actualizarea datelor colectate si prelucrate.

*  Adresa Email:
*  Nume Prenume:
    Mobil:
    Companie:

*  Enter the security code shown:

Perioada de prelucrare a datelor

  • Pe parcursul perioadei in care dumneavoastra va desfasurati activitatea in cadrul companiei care, prin prisma domeniului de activitate, se incadreaza in audienta-target a targului PRINT&SIGN;
  • Pana in momentul in care se solicita in scris la adresa data.protection@euroexpo.ro incetarea prelucrarii/stergerea datelor dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra

  • Aveti dreptul de a fi informat despre tot ce se intampla cu datele Dvs personale, de a sti la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica si chiar de a revoca consimtamantul;
  • Aveti dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro accesul la datele prelucrate si rectifi­carea datelor prelucrate.
  • Aveti dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro incetarea prelucrarii datelor si/sau stergerea acestora.

In orice moment puteti solicita:

  • Incetarea transmiterii la adresa de e-mail a newsletter-elor si informatiilor legate de PRINT&SIGN, a mesajelor privind informatii despre PRINT&SIGN, avand la dispozitie, la sfarsitul fiecarei comunicari online primite de la Euroexpo Fairs SRL, posibilitatea de OPT-OUT sau prin solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro

Euroexpo Fairs SRL
Adresa: Bd. Expozitiei nr.7, sect.1, Bucuresti, cod postal: 012101, inregistrata cu nr. 15338 in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal.