Exista o crestere constanta pe tot ce inseamna wide format. Nu ar trebui sa-si faca nimeni griji ca business-ul nu o sa mearga in domeniul asta, spun specialistii, pentru ca exista studii care arata exact contrariul. Iar trendul in materie de print este sa se creeze aplicatii cu valoare adaugata cat mai mare, care sa creasca profitabilitatea printului.

La ora actuala, echipamentul de print digital care indeplineste cu succes toate aceste cereri este Canon Océ Colorado 1640. “L-am prezentat acum un an de zile, la Print & Sign. Dar nu eram gata cu testele, intelegerea masinilor, cu pozitionarea lor pe piata, nu stiam exact avantajele competitive pentru specificul din Romania. Acum ca stapanim tehnologia atat de bine, o putem recomanda cu mana pe inima si clientilor nostri”, marturiseste Bogdan Vasilescu, General Manager Group Transilvae, in deschiderea evenimentului Open House Colorado.

Top 7 avantaje ale Océ Colorado 1640

  1. Cea mai rapida imprimanta din acest segment (159 m2/h viteza maxima pentru outdoor – bannere sau panouri publicitare si 40 m2/h pentru aplicatii indoor)
  2. Productivitate fara precedent, la o calitate excelenta
  3. Consum mic de cerneala UVgel
  4. Gama larga de materiale pe care se poate imprima
  5. Versatilitate optima a aplicatiilor
  6. Costuri scazute de operare
  7. Nu necesita supraveghere continua din partea unui operator

“Canon Océ Colorado 1640 este atat de productiv incat un client a reusit sa inlocuiasca 27 de operatori cu 4 echipamente de acest tip”, marturiseste Oleksandr Makovskyi, Product Business Developer,
PPG Wide Format Group, Canon
.

Personalizarea atrage clientii premium

dintre clientii care doresc produse personalizate sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru ele (Deloitte)

DEMONSTRATII LIVE:

Vezi cat de repede se poate imprima cu un echipament Canon Océ Colorado 1640 si la ce calitate.