Viteza si tehnologia sunt doua simboluri importante ale lumii in care traim. Zi de zi suntem martorii noilor evolutii tehnologice, a caror prezenta se simte tot mai mult chiar si in mediul de afaceri. In goana dupa clienti, afacerile se transforma si se reinventeaza – iar sectorul digital signage, prezent in multe industrii, nu face exceptie.

Din dorinta de a oferi pietei sud-est europene posibilitatea de a fi la curent cu cele mai noi tehnologii interactive din sectorul digital signage si cu solutiile inovatoare de afisaj digital, am creat DIGITAL SIGNAGE, prima expozitie din sud-estul Europei dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive.

Expozitia va beneficia de prezenta liderilor din domeniul digital signage, dar si a multor companii importante de pe piata locala, oferind cadrul perfect de interactiune pentru mediul de afaceri sud-est european. Vei avea acces la o gama larga de echipamente, sisteme de afisaj digital, aplicatii, touchscreen-uri si o multime de gadgeturi conexe.

Timp de patru zile, DIGITAL SIGNAGE se va transforma intr-o adevarata arena a display-urilor digitale, tehnologiilor si solutiilor inovatoare, insufletita de prezenta vizitatorilor profesionisti atent targetati si a factorilor de decizie din industriile-cheie.

digital signage

Expozitia va avea loc intre 26 si 29 septembrie si se va desfasura in paralel cu PRINT&SIGN 2017, sub cupola Pavilionului Central din Centrul Expozitional ROMEXPO – Bucuresti.

Intra in lumea DIGITAL SIGNAGE si descopera noi oportunitati pentru afacerea ta!

Da viata ideilor tale cu cele mai noi solutii de comunicare vizuala!

Ce aduce nou editia a 15-a, aniversara?

Contact

Anne Istrate
Mob: 0722.649.945
Email: anne.istrate@euroexpo.ro
Adresa: Blvd. Expozitiei nr. 7
Bucuresti, Romania