Conferinta Digital Signage

Alex Baker (Retail Tech X), Dio Boaca si Eduard Dumitrascu iti arata cum poti pune in valoare brandul tau prin afisajul digital

Liderii industriei digital signage se intalnesc pe 11 octombrie 2019 la Bucuresti, la Conferinta Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a-ti oferi cele mai noi solutii de semnalizare digitala. Afla de la cei mai buni speakeri din industria locala si internationala, specializati in domeniul AV, cum poti pune in valoare brandul tau cu ajutorul afisajului digital, ca sa creezi customer engagement!

Printre speakeri

Dio BOACA, Director General Phoenix Media

(speaker pe tema: “Targetarea de maine in DOOH si nu numai” si “Ce se intampla cand incurcam digitalul traditional cu Digital Out-Of-Home”)

Dio Boaca este directorul general Phoenix Media, lider national in publicitatea digitala out-of-home (DOOH). Compania condusa de Boaca a introdus in Romania primul sistem de promovare outdoor pe intervale orare, precum si transmiterea in timp real a mesajelor de pe telefonul mobil pe ecranele digitale. In primavara acestui an, compania a bifat o noua premiera: lansarea pentru prima data pe piata locala a sistemului outdoor de informare inteligenta a intersectiilor „Ocoliti Intersectia”.

Alex BAKER, fondator&CEO Retail Tech X

(speaker pe tema: Semnalizarea digitala in era inteligentei artificiale (AI) – cele mai bune practici si cele mai mari esecuri din tarile nordice si din intreaga lume)

Line-up-ul editiei din acest an este condus de Alex Baker, fondatorul Retail Tech X, companie specializata in tehnologia de retail. Baker este antreprenor, dar in acelasi timp si un lider si speaker international al carui scop este acela de a oferi oamenilor experiente inedite de retail si de a contribui la o lume mai buna.

Marius PATROI, General Manager Spectro:o

George NASTASE, Digital Project Manager Carrefour Romania

(speakeri pe tema: Integrarea cu succes a digital media signage-ului in procesele operationale intr-un business de retail)

Marius Patroi este fondator si director general al companiei ITS New Vision, detinatoare a brandului Spectro:o. Cu o experienta antreprenoriala de peste 10 ani in industria de IT&C, Marius Patroi isi conduce business-urile dupa motto-ul simplu ”Nu promite ce nu poti face. Ideal este sa faci ce nu ai promis” . Spectro:o DMS este produsul care a reusit prin inovatie, simplitate si adaptabilitate sa fie o solutie eficienta in trendul digitalizarii, pentru multe companii din Romania, avand aici de fata exempul de succes al implementarii in Carrefour Romania.

George Nastase, Digital Project Manager Carrefour Romania din decembrie 2018, este un manager cu experienta, care foloseste cele mai bune practici ce imbunatatesc eficienta si reduc costurile de operare in timp ce creste productivitatea, toate in bugetul si timpul stabilit.

Ion CALESCU, CEO Pro Dance Show

(speaker pe tema: Provocari in productia de tehnologie LED in Romania)

Ion Calescu este directorul general al Pro Dance Show, firma pe care o conduce cu succes de peste 25 de ani. Compania este importator de echipamente de inalta tehnologie in domeniul luminii de concert, TV, teatru, sunet si echipamente de scena. Ofera servicii de inchiriere echipamente pentru exploatarea in concerte si cluburi, discoteci, show-uri TV si teatru, precum si iluminat arhitectural si proiectii gobo profesionale.

Eduard TRONARU, Project Sales Manager Panasonic Marketing Europe GmbH

(speaker pe tema: Crearea emotiilor prin video mapping la cel mai uimitor concurs din Romania, iMapp Bucuresti)

Licentiat in Management Marketing, Eduard Tronaru conduce departamentul de marketing al Panasonic de peste 6 ani, timp in care a contribuit cu succes la dezvoltarea multor proiecte interesante precum iMapp Bucharest.

Stefan PUSCAS, B2C Head BenQ CE Europe

(speaker pe tema: Inovatie si interactivitate in domeniul educational. Studiu de caz BenQ)

Stefan Puscas este Sales Manager BenQ Austria GmbH – CEE din iulie 2006. A absolvit studiile universitare de masterat ale Universitatii pentru Stiinte Tehnice Aplicate de la Viena – Innovations und Tebhnologiemanagement.

Eduard DUMITRASCU, presedintele ARSCM

(speaker pe tema: Smart cities engaging smart communities with digital signage solutions)

Cu o bogata experienta in management, Eduard Dumitrascu a fost, de-a lungul anilor, consilier judetean, consilier la Parlamentul Romaniei, secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, dar si fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro si Bucharest Business Breakfast. Ca presedinte al ARSCM, Eduard Dumitrascu este unul dintre cei mai activi sustinatori ai inovatiei. Militeaza pentru crearea unei legaturi puternice si benefice intre mediul privat si cel public, facand parte din proiecte ample cu impact national si rezonanta internationala.

Nu rata intalnirea cu cei mai buni speakeri ai momentului in domeniul AV!

Cinci ore de dezbateri si networking de calitate.