Daniel Moise, Product Manager Primatehnic Service SRL, spune despre PRINT&SIGN ca este un targ reprezentativ pentru industria tiparului din Europa de Est.

„Am ramas placut surprins de faptul ca PRINT&SIGN este, din punctul meu de vedere, destul de mare pentru Europa de Sud-Est, cu suficienti expozanti, comparativ cu alte targuri de profil din Croatia sau din Polonia, tari mai mari decat Romania. La ultima mea vizita, targul din Polonia, de exemplu, nu avea atat de multi expozanti. E drept, nu ne putem compara cu Labelexpo, Drupa, sau IPEX – acolo se investeste foarte mult in marketing, sunt furnizori din toata lumea. Dar pentru un targ regional, PRINT&SIGN este mai mult decat suficient. Mai ales pentru industria tipografica din Romania”, a declarat managerul de la Primatehnic pentru echipa PRINT&SIGN.

Primatehnic Service SRL vine la PRINT&SIGN 2017 cu cele mai inovatoare echipamente de finisare pentru industria tipografica, precum si cu un echipament care s-a lansat la drupa (o masina de brosat cu 4 bancuri) complet automatizata, care ii ajuta pe cei din industrie foarte mult cu timpii de pregatire si cu crearea de joburi noi.

Bineinteles, vom aniversa si cei 200 de ani pe care-i implineste compania KBA – de anul trecut suntem dealeri KBA-Sheetfed in Romania – si vom face tot felul de demonstratii LIVE, iar spatiul nostru va fi amenajat jumatate pentru KBA, jumatate pentru zona de tipar si finisare, adica cam tot ce trebuie pentru industria tipografica, astfel incat oamenii sa-si poata desfasura activitatea cat mai automatizat”, completeaza Daniel Moise.

 

Ce asteptari au de la targ? “In primul rand, speram sa avem vizitatori de calitate, cu care sa putem sa dezvoltam anumite planuri, strategii de viitor si de business. De fiecare data am fost multumiti de toate editiile targului PRINT&SIGN, au fost foarte reusite. Speram ca si la aceasta editie sa avem vizitatori de calitate si, bineinteles, sa reusim sa si incheiem contracte”, marturiseste Moise.