Innovative equipment at PRINT&SIGN

Proiecte 3D la dimensiuni impresionante

Leykom surprinde editia din acest an printr-un echipament prezentat in premiera in industria publicitara din Romania. Lansat in luna mai la FESPA, imprimanta Massivit 1500 poate realiza proiecte 3D la dimensiuni impresionante, are functionalitati unice si o inaltime mai mare decat cea a unui baschetbalist – 2,8 metri. Timp de 4 zile, vei vedea aplicatii spectaculoase, demonstratii inedite si vei afla ponturi chiar de la specialistii Massivit (stand 45-46).

Prezenta acestui echipament la PRINT&SIGN va fi o premiera absoluta, tinand cont de faptul ca, pana in prezent, nu a mai fost prezentata in Romania o imprimanta 3D de asemenea dimensiuni, cu specificatii tehnice atat de performante. Aplicatiile printate pe Massivit 1500 sunt de-a dreptul uluitoare. Vorbim de un echipament pe care au fost printate aplicatii pentru Coca Cola, Louis Vuitton, Armani, Karl Lagerfeld, Carolina Herrera, Nike, iar lista poate continua” – Florin Valcu, director executiv Leykom.

Printerul Aroja Xorfex pentru obiecte cilindrice

Mons Medius vine anul acesta cu o noutate absoluta in domeniu – printerul pentru obiecte cilindrice, cu aplicatii excelente pentru industria de cosmetice si de bauturi, dar si pentru industria de promotionale.

Vom avea in stand si echipamente, dar si mostre, pentru decorarea obiectelor cilindrice, a ambalajelor (a dozelor de aluminiu, in particular), precum si decorarea pavajelor din beton si a fatadelor din diferite materiale cu cerintele de rezistenta aferente” – Ioan Balasa, director general Mons Medius.

PREMIERA: Printerul in rola Mutoh la 1,6 m latime, cu aplicatii pentru semnalistica, va fi lansat chiar in cadrul targului. Vino sa-l vezi! (stand 81)

Matic-Cronos Ultimate, cea mai flexibila solutie pentru confectionarea de textile pe piata digitala

Echipamentul este foarte efficient pentru producerea de steaguri, afisaje, bannere, corturi si draperii. Usor de utilizat si rapid, sistemul de cusut Cronos permite utilizatorilor sa realizeze cusaturi plate de inalta calitate, cheder de silicon/PVC, Velcro, tivuri si intarituri. Reduce timpul de productie si creste productivitatea – o solutie mare, intr-un pachet mic. Cronos utilizeaza pentru spatiul de lucru doar 4mp, astfel incat se potriveste in orice incapere. (stand 49)

PREMIERA EUROPEANA – MIMAKI SWJ-320EA

Cea mai buna imprimanta large format, cu o viteza maxima de 137mp/h (300x600dpi) pentru vizualizarea la distanta mare si 35mp/h (600x600dpi) pentru vizualizarea pe distanta mica, va fi lansata in premiera la PRINT&SIGN 2019! Echipamentul va ajuta sa imprimati un format super lat (pana la 3,2m), iar functia Twin-Roll va ajuta sa tipariti simultan pana la 1524mm. tehnologia MAPS4, unica Mimaki, ofera o calitate foarte buna a imaginii, la rezolutie maxima de 1200dpi.

PREMIERA PENTRU ROMANIA – MIMAKI JFX200-2513 EX, pentru productivitate ridicata

Noua configuratie a capului de imprimare al echipamentului dubleaza viteza de imprimare (o crestere de 280%) atunci cand se tipareste cu alb in toate modurile de imprimare, pana la viteza maxima de 35 mp pe ora. Tiparire cu valoare adaugata ridicata – „2.5D Texture Maker”, care permite crearea usoara a datelor 2.5D semi-stereoscopice netede. In plus, echipamentul ofera stabilitate si siguranta – NCU si NRS detecteaza automat duza lipsa si efectueaza recuperarea. Sistemul MAPS Mimaki utilizeaza un algoritm avansat pentru a imprima tiparele de gradare optime pe fiecare trecere, reducand semnificativ efectele de bandaj in tiparire.

PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA – Mimaki TS55-1800, premiera in domeniul textilelor

TS55-1800 inseamna: viteza maxima de imprimare de 135m²/h (480×600 dpi, 1 trecere); cerneluri de sublimare Sb610 nou dezvoltate (cu dubla BMYK sau BMYK Lb Lm roz fluor si galben fluor); pachete de cerneala competitiva de 2L sau rezervoare de cerneala de 10L low cost; software dedicat RIP pentru materiale textile; cel mai recent sistem de trecere avansat Mimaki MAPS4.

Noua cerneala metalica MUH-100-Si

Creat prin amestecarea unui pigment stralucitor in cerneala, MUH-100-Si poate plasa cerneala metalica direct pe produs, fara a fi nevoie de un proces de transfer manual separat, asa cum se intampla atunci cand se aplica sclipici sau folii pentru a produce un efect metalic. Optiunile decorative, cum ar fi imprimarea atat a tonurilor lucioase, cat si a celor mate, a expresiei texturii cu efect de infasurare si a expresiilor metalice pline de culoare pot fi realizate in interior prin imprimarea cernelii colorate suprapuse pe cerneala metalica. Disponibila pentru imprimanta UJF-7151plus, cerneala metalica poate fi utilizata pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv articole precum containere de hartie, filme si articole inedite.

Surpriza editiei: inovatie HP in imprimarea digitala pe textile

Grup Transilvae, reprezentant HP in Romania, va prezenta la PRINT&SIGN un echipament spectaculos dedicat imprimarii digitale pe textile. Vino sa-l vezi!

HP lanseaza un produs complet nou, o imprimanta dedicata pentru textile. Poate unii spun, bine, sunt deja multi jucatori pe piata, dar HP vine cu o inovatie, si anume un echipament cu care imprima (cu aceeasi cerneala) si prin transfer termic pe hartie, si direct tehnic pe material. Sunt trei modele, doua de 1,6 metri, una de 3,2 metri, cu 100mp/ora productivitate. Va fi spectaculos! Unul din aceste echipamente va fi prezentat in cadrul PRINT&SIGN” – Bogdan Vasilescu, director general Grup Transilvae. (stand 49)

SUMMA L1810 – noul cutter cu laser, ideal pentru tesaturi

Noul model de cutter de la Totem Group (destinat taierii cu laser) este ideal pentru tesaturi stretch (care se intind) sau delicate. Echipamentul are un debobinator motorizat pentru derularea materialului textil de pe rulou, un conveior cu vacuum, care atrage materialul textil in zona de lucru – iar sistemul VISION scaneaza conturul imprimat si decupeaza cu laser. In plus, echipamentul detecteaza o eventuala deformare a tesaturii. Toate procesele sunt automatizate. (stand 102)

Lansare oficiala in Romania: cele mai noi tehnologii ecosolvent de la Mutoh (Japonia)

NIS Electronics vine la PRINT&SIGN cu doua imprimante noi ecosolvent cu latimea maxima a materialului de 1,6m: XpertJet 1641SR si XpertJet 1682SR. Echipamentele au cerneala noua in 7 culori (CMYK, Lc, Lm si LK), multiple imbunatatiri si functii inovatoare folosite in premiera la aceste tipuri de imprimante. Aplicatii: afise, indicatoare, backit film, tapet si stickere, displayuri, reproduceri de arta, autocolante pentru vehicule, windowgraphics, autocolante speciale etc. (stand 93)

Noile modele COMBO si UNI pentru productia de litere 3D

Automatic Letter Bender, lider pe piata masinilor de indoire din Polonia, participa pentru prima data la PRINT&SIGN! Compania va prezenta noile modele de echipamente COMBO si UNI, doua masini universale de indoit: ALB-02 COMBO 160 indoaie benzi de aluminiu cu grosimi intre 0,4-1,2 mm si otel-inox de 0,4-0,8 mm, iar ALB-04 UNI 180 este perfecta pentru sisteme de profile, benzi plate din otel inoxidabil, aluminiu si profile pentru litere volumetrice. In 2018, echipamentul UNI a primit medalia de aur la targul Festiwal Druku din Polonia. (stand 106)

Cutterul Zund G3 3XL – 2500

Tehnologia inovatoare garanteaza fiabilitatea si reducerea costurilor de intretinere. Datorita designului modular, sistemele de taiere G3 se pot adapta nevoilor in continua schimbare si pot avea o multime de aplicatii in:
industria confectiilor, industria mobilei, industria ambalajelor din carton ondulat, industria de print digital si semnalistica. (stand 81)

SEFA – imprimante cu tehnologie HP latex pentru industria textila, la calitate frantuzeasca

Calitatea pneumatica a presei termice Sefa ROTEX AIR PRO ofera o presiune de pana la 50% mai mare decat presele semi-automate. Acest echipament este folosit pentru aplicatiile cu laser, iar prin uscarea inaintea tratarii ofera o distributie optima de presiune si caldura. Presele termice oferite de Sefa se remarca atat prin fiabilitate sporita si performante maxime, cat si prin usurinta in utilizare, totul datorita designului ergonomic si componentelor stabile. (stand 49)

Printer flatbed HandTop HT3020

Folosit nu numai in industria grafica, dar si in productia de mobilier de exemplu, gama HandtTop HT de imprimante Kyocera UV LED ofera o rezolutie ridicata si performante uimitoare. Imprimanta cu jet de cerneala digitala asigura un randament rapid al investitiei, fiind considerata perfecta pentru imprimarea pe toate tipurile de suport. (stand 49)

Echipamente automate si semi-automate de finisare

Maxi Athos 160, produs de compania italiana APR Solutions, este un echipament semi-automat de format mare, cu alimentare manuala, pentru aplicarea benzii dublu-adezive pe orice tip de suport din hartie, carton, carton ondulat, PVC, plastic, acril, lemn sau aluminiu. Echipamentul este destinat comertului electronic si industriei de ambalare. (stand 103)