Compania Grup Transilvae, unul dintre marii furnizori de solutii si servicii complete pentru industria grafica din Romania, a incheiat noi parteneriate cu Matic, Xlam, Sefa, Chemica si PlastGrommet.

Cei cinci producatori vor adauga in portofoliul GT solutii de cusut automatizat, sisteme de stocare a rolelor, capse din plastic, folii de transfer, laminatoare pneumatice si prese termice, reusind astfel sa raspunda cererii existente in piata.

Pana acum, portofoliul Grup Transilvae cuprindea echipamente pentru imprimare de format lat si super-lat outdoor ssi indoor, echipamente flatbed, prese digitale pentru hartie, echipamente pentru finisare, software RIP si multe altele.

Prezenta pe piata de peste 25 de ani, compania se bucura de parteneriate de succes incheiate cu nume mari din industrie, printre care Hewlett Packard, MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Caldera, X-Rite – Pantone, Fotoba International si Summa.

Iata cine sunt noii parteneri ai Grup Transilvae:

PlastGrommet – ofera solutii de finisare pentru printul digital: sisteme de stocare a rolelor (vezi foto), scule manuale si automatizate de capsat, rounder, kit-uri profesionale de colantare, capse de plastic si multe altele.

Matic – compania spaniola produce, distribuie si comercializeaza echipamente pentru industria textila. Cu o gama larga de produse, Matic ofera masini imbunatatirea productiei si calitatii finisarii textilelor.

In showroom-ul Grup Transilvae este expus echipamentul Matic-Cronos Ultimate, cea mai flexibila solutie pentru confectionarea de textile (steaguri, afisaje, bannere, corturi si draperii).

Chemica – productie de folii de transfer termic pentru piata de imprimare a materialelor textile. Ofera cea mai extinsa gama de culori de film (60 de microni) cu linia Hotmark, o gama larga de alte filme cu efecte stralucitoare, lucioase, 3D si catifelate.

Xlam – produce laminatoare pneumatice la rece, la cald, cu sistem take-up inclus, echipamente create pentru semnalistica si ideale pentru eficientizarea productiei. In showroom este expus Laminatorul pneumatic XL1600C.

Sefa – designer si producator de prese termice pentru industria textila si piata de sublimare pe materiale solide. Compania ofera solutii standard sau personalizate pentru transferurile pe tricouri, articole sportive, capace, bagaje, cani, mousepads si alte elemente de comunicare vizuala si fotografica, oferind inclusiv dimensiuni mari de Ax6, CxD etc.