Cea mai mare imprimanta pe plastic existenta la ora actuala in estul Europei a fost expusa la PRINT&SIGN 2017 de catre Symme 3D.

“Am venit cu produsele noastre traditionale, cu imprimantele 3D construite in Timisoara, imprimantele pe plastic si, in premiera in Romania, expunem bioprinterul. Chiar daca nu este fizic aici, avem brosurile si prezentarile. Este vorba despre o imprimanta 3D bio, cu care putem sa printam celule stem si pavilionul urechii, cartilaginos si nevascularizat. Sunt primii pasi catre printarea de organe”, a declarat in cadrul targului Calin Brandabur, CEO Symme 3D.

Pentru a demonstra precizia si repetabilitatea sporita a celei mai mari imprimante pe plastic din Europa de Est, reprezentantii companiei timisorene au printat in stand bratari de plastic cu rezolutie de 0,1mm, pe care le-au oferit vizitatorilor.

Imaginatia nu are limita, se pot crea foarte multe produse din plastic, chiar si din metal, se pot crea in general foarte multe piese din industrii diferite: dentara, farmaceutica, automotive, aerospatiala etc”, a continuat Brandabur.