Prima tipografie digitala bazata pe tehnologie Landa (nanografie), Landa S10 Nanographic Printing Press, este deja instalata la sediul clientului – Graphica Bezalel, lider pe piata israeliana a producatorilor de ambalaje si etichete – si pregatita sa fie pusa in functiune, anunta landanano.com.

Pana la sfarsitul anului, compania Landa (fondata de Benny Landa, un adevarat guru in industria printului digital) va mai livra inca doua echipamente in America de Nord si in Europa.

Lucram cu companii renumite, precum Calvin Klein, Carlsberg Nestlé, Coca-Cola, SodaStream si altele, si stim ca brandurile cauta mereu noi modalitati de a-si creste vanzarile si de a fi mai atractive. Cu paleta incredibila de culori pe care o ofera nanografia (culori care se disting cu adevarat), clientii vor fi incantati de rezultatele Landa S10. Prin productia flexibila, noul echipament reduce costurile, raspunde rapid nevoilor clientilor si ofera o gama larga de ambalaje personalizate”, spune Eyal Harpak, directorul Graphica Bezalel (foto, stanga).

 

Imprimarea nu va mai fi niciodata la fel, promit cei de la Landa. Si iata de ce: