Compania Verla, prezenta de 25 de ani pe piata industriei publicitare romanesti, isi consolideaza pozitia de furnizor in piata, oferind solutii complete de print digital pe textile destinate decoratiunilor interioare.

Sub forma unei expozitii inedite de arta organizata in zilele de 27 si 28 martie in showroom-ul de la Bucuresti, PrintInterior, Verla va prezenta lucrarile Mirelei Traistaru transpuse pe o multitudine de materiale textile destinate decorului interior. Operele artistei vor putea fi admirate pe perdele, sisteme de umbrire, paravane, canapele, mochete, tavane iluminate si multe altele.

Aplicatiile inovative pot fi utilizate la personalizarea spatiilor rezidentiale sau comerciale cu materiale textile imprimabile, disponibile in diverse texturi, de la voaluri pana la mochete, de la textile pentru aplicatii iluminate pana la cele opace, sau de la materiale satinate pana la cele fonoabsorbante, care te ajuta sa iti creezi propria oaza de liniste si relaxare.

Verla a fost prima companie care a adus textilele imprimabile digital in Romania, si ne mandim ca am ajutat la educarea pietei in acest domeniu. Am inceput cu textilele si, in timp, pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am facut demersuri pentru a le oferi solutii complete, astfel incat ne-am marit gama de produse cu sisteme de expunere pe materiale textile, dar si cu echipamente”, a declarat Vlad Verzea, Business Development Manager Verla.

O  parte din produsele si echipamentele destinate industriei publicitare vor fi expuse anul acesta la PRINT&SIGN 2019, cea mai importanta expozitie de tipar si semnalistica din regiunea sud-est europeana, care va avea loc intre 9 si 12 octombrie in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo, Bucuresti.

Cine este Mirela Traistaru

Absolventa de Design Vestimentar si Pictura a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, Mirela Traistaru a prezentat peste 60 de expozitii personale in Romania, Statele Unite, Elvetia, Olanda, Austria, India, Coreea de Sud, Danemarca, Japonia si Egipt si a participat la peste 120 de expozitii colective. Artista a cochetat si cu filmele de arta si piesele de teatru, realizand costumele si decorurile pentru spectacole importante. Astfel, ea a lucrat cu regizori precum Lucian Giurchescu, Alexandru Tocilescu, Ion Lucian, Sanda Manu, Anca Colteanu, Chris Simion si Gelu Colceag, dar si cu actori: Stefan Iordache, Alexandru Repan, Sebastian Papaiani, Ioana Bulca, Sanda Toma. Pe langa scenografie, decoruri, costume, body painting, Mirela Traistaru este grafician si curator.

 

Boom pe piata decoratiunilor interioare

In ultimii ani, utilizarea textilelor imprimate digital in decorurile interioare a cunoscut un adevarat boom. Aceasta crestere se vede si la producatorii de textile care creaza materiale din ce in ce mai interesante, la furnizorii de echipamente care isi adapteaza tehnologiile si cernelurile si, nu in ultimul rand, la antreprenorii care isi deschid afaceri axate exclusiv pe textile personalizate, destinate decorului interior.

Decorul interior este un domeniu tare drag noua, si ne bucura sa vedem o crestere atat de mare a interesului pentru utilizarea materialelor textile in amenajarea spatiilor rezidentiale si comerciale”, spune Olivia Jippa, Marketing Manager Verla.

Un sfert de secol pe piata industriei publicitare

Compania Verla, furnizor de materiale si echipamente pentru industria publicitara, implineste anul acesta 25 de ani de activitate. „Implinirea primului sfert de secol pe piata industriei publicitare romanesti reprezinta un nou inceput pentru noi si ne impulsioneaza sa ne canalizam proiectele spre consolidarea pozitiei pe aceasta piata, dar si spre continuarea extinderii pe alte domenii cu care am cochetat in ultimii ani”, a declarat Vlad Verzea.