A doua zi de targ a debutat cu anuntul in premiera al unei tehnologii UNICE IN LUME: imprimarea si embosarea digitala in acelasi timp, cu mare aplicabilitate in domeniul decoratiunilor interioare. Noua tehnologie apartine celor de la Veika UAB, compania lituaniana care a semnat luna aceasta un contract de parteneriat cu Dacora.

Cei 10 semifinalisti ai concursului de colantare auto KING of Wraps by Leykom au avut astazi ca proba de concurs colantarea unei portiere auto. Totul s-a petrecut sub atenta jurizare a Compionului Mondial la Wrapping, Piotr Cinski.

Tot astazi a inceput si concursul Colantorul Anului Powered by Algernon, soldat cu premii in produse profesionale in valoare de mii de euro.

La Conferinta Digital Signage – Intra in lumea competitiei!, publicul s-a bucurat de prezenta unor speakeri importanti din domeniu, care au vorbit despre platforme digitale de wayfinding si difuzoare de sticla, solutii smart si aplicatii BenQ , tendintele si necesitatile semnalisticii digitale in zona de retail, LED-uri si videowall-uri de la LG, formule de dialog in retailul contemporan, dar si despre impactul pozitiv pe care il poate avea tehnologia alternativa de afisare Laser&LED asupra unei afaceri.

Daca nu ai ajuns pana acum la targ, mai ai ocazia la dispozitie inca 2 zile.
Inscrie-te!