Tipar si semnalistica

Tipar si semnalistica – PRINT&SIGN 2017 va fi o premiera regionala, cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est! Cu o tematica variata (Digital & Offset Print, Large Format, Textile & Embroidery, Engraving, Serigraphy, Tampography, Display & POS, Sign, Digital Signage, Materials) si un concept original, targul se va bucura de prezenta leaderilor din industria tiparului si semnalisticii, dar si de un numar mare de companii de pe piata romaneasca de profil.

Ne adaptam la tendintele internationale, am creat cea mai importanta platforma de business din industria romaneasca de tipar si semnalistica. Am ajuns la standarde apropiate de cele ale targurilor europene de profil, insa dorinta noastra este sa transformam PRINT&SIGN intr-un brand regional, prin parteneriate strategice cu targurile europene, asociatiile locale si internationale, dar si cu mass-media.

Targul are un nivel mult peste ce s-a facut pana acum; este la un nivel european. Putem vorbi de un targ care se apropie din ce in ce mai mult de nivelul FESPA (cel mai mare targ european din industria serigrafiei si tiparului digital – n.r.)”, marturisea Lazar Panov, Director General Geko, la finalul PRINT&SIGN 2015.

 

Nu rata PRINT&SIGN 2017!
26-29 septembrie 2017, ROMEXPO, Bucuresti

 

Contact

Bucuresti, Bd. Expozitiei nr. 7

Phone: 021.321.60.30

Fax: 021.321.60.35