Intr-un interviu video acordat echipei PRINT&SIGN, Adrian Ghinguleac, Director General Algernon, spune ca editia din acest an a targului va fi o surpriza placuta pentru industria de publicitate.

PRINT&SIGN este un targ din ce in ce mai popular, se dezvolta din ce in ce mai frumos, si sunt convins ca si anul acesta va reprezenta o surpriza placuta pentru industria de publicitate din Romania. Ne asteptam sa avem din ce in ce mai multi vizitatori, poate vom depasi 10.000 sau chiar 12.000”, declara Ghinguleac.

Asa cum si-a obisnuit partenerii, compania Algernon vine cu ceva nou la fiecare editie a targului. In 2015 Algernon a primit premiu pentru cel mai spectaculos stand din cadrul targului, ceea ce i-a motivat si mai tare. Pentru PRINT&SIGN 2017 “vom pregati cateva surprize pentru partenerii nostri si pentru vizitatorii nostri in special, tinand cont de tendintele din industria de publicitate”, marturiseste directorul general.

Piesa de rezistenta din acest an va fi concursul Colantorul Anului, unde avem peste 30 de candidati ce vor lupta pentru premiul cel mare in ceea ce priveste colantarea unei masini, si nu numai. Acest lucru se va intampla chiar in cadrul targului, pe parcursul a doua zile, 27 si 28 septembrie. Pe langa acest lucru, mai avem si alte noutati, alte surprize pentru partenerii nostri, legat de produse si de materiale prin care isi pot eficientiza si creste productivitatea lucrarilor.