Compania Leykom va fi prezenta la PRINT&SIGN 2017 cu cel mai mare stand, peste 280mp, structurat in doua standuri mai mici, in care vor fi prezente peste 20 de echipamente. Pe toata perioada targului vor fi permanent demonstratii pe aceste echipamente.

Vedeta standului Leykom va fi, fara indoiala, echipamentul de la EFI, Pro 16h LED, un echipament extrem de fiabil, cu costuri mici de productie si productivitate relativ buna, si cu o posibilitate de a face o gama foarte variata de lucrari. Este un echipament ideal pentru companiile mici si medii care vor sa-si inceapa sau sa-si dezvolte un business in aceasta arie de productie publicitara, si care vor sa castige si bani”, marturiseste Florin Valcu, Director Executiv Leykom, intr-un interviu video acordat in exclusivitate Euroexpo, fondatorul si organizatorul targului.

Leykom si-a propus, in general, sa aiba numai furnizori de top care aduc in piata ceva nou, care sa ajute clientul, care sa-l faca sa-l arunce in fata competitiei lui. “Gama de produse pe care le comercializeaza Leykom ii permite atat clientului cel mai mic, cat si celui mai mare, sa gaseasca ceva la noi: de la un echipament entry-level, pana la un echipament de ultima generatie, cu o productivitate foarte ridicata”, spune Florin Valcu.

In ceea ce priveste produsele noi, compania va lansa in mod oficial la PRINT&SIGN 2017 gama de produse laser aduse de la firma BRM din Olanda. “Vor fi in stand circa 4-5 echipamente, fiecare diferit, facand diverse aplicatii, cu o tehnologie foarte noua si foarte inovatoare”, dezvaluie directorul executiv Leykom.

Din punctul de vedere al celorlalti participanti, vom avea un concurs impreuna cu furnizorul nostru de autocolant Arlon. Concursul se numeste KING of Wraps, un concurs care se adreseaza colantorilor, din al carui juriu va face parfte si Piotr Ciński, care este campion mondial la colare auto.

Tot cu ocazia targului, vom lansa si noua identitate vizuala, care va cuprinde atat un nou logo, cat si un nou slogan – credem noi, deosebit de inspirate, pentru a demonstra ce a reusit sa construiasca Leykom in cei 14 ani de activitate. Bazandu-ne pe acest nou slogan si nou logo, de asemenea vom lansa si noile mostrare, care vor ajuta clientii in luarea unor decizii cat mai bune pentru realizarea lucrarilor lor”, a declarat Florin Valcu.

Asculta interviul integral aici: