Romania este vazuta ca un centru cu potential foarte mare de crestere atat a investitiilor, cat si a tehnologiei, a posibilitatii de a realiza print digital in aceasta zona, la standardele cerute de Vest. Romania are un mare cuvant de spus, singurul nostru concurent in zona de print fiind Bulgaria, aflata pe un trend ascendent”, considera Robert Buta, Director general Rofobit, cel mai important producator de print digital pe textile, producator de steaguri printate, drapele, flamuri, beachflags, bannere textile, jaluzele verticale si decoruri personalizate.

Ca si eveniment de profil, “targul de tipar si semnalistica PRINT&SIGN este important in regiune, ca valoare si marime, dupa el (ca importanta in regiunea sud-est europeana) urmand COPI’S-ul”.

PRINT&SIGN este mult mai mare decat expozitia de la Sofia. Si, din ce am vazut ca si discutii, dar si comparativ cu targul din 2015, PRINT&SIGN este o expozitie importanta pentru Europa de Est. Am vazut persoane destul de importante din industria de print care au vizitat targul. De altfel, orice expozitie merita vizitata sau participata – este cel mai important lucru pentru dezvoltare”, a declarat Robert Buta intr-un interviu video acordat Euroexpo, fondatorul si organizatorul PRINT&SIGN.

 

Targul de tipar si semnalistica se va desfasura intre 26 si 29 septembrie in Pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti, intre orele 10:00-18:00 (26-28.09) si 10:00-16:00 (29.09). Participarea este gratuita, cu inregistrare online.