ROEL Group, distribuitor national RICOH in Romania, va veni la PRINT&SIGN 2017 cu solutii complete pentru IMM-uri. La standul din Pavilionul Central Romexpo-Bucuresti vei descoperi trei masini de productie cu caracteristici tehnice impresionante, masini care contribuie la cresterea afacerii utilizatorului si la satisfactia clientilor sai: Ricoh Pro C5200S, Ricoh Pro C7100 si RICOH Latex Pro L4100. 

La noi veti gasi atat solutii software, cat si solutii hardware. Veti gasi si workflow-ul [potrivit unui asemenea business, veti gasi si echipamentele potrivite realizarii aplicatiilor specifice unui centru de print„, a declarat Monica Stroilescu, Director Vanzari ROEL Group, intr-un interviu video acordat Euroexpo, organizatorul targului.

Editia din acest an a PRINT&SIGN vine cu un concept nou: Digital Signage. Iata ce solutii a pregatit grupul Roel pentru aceasta zona:

Venim cu imprimanta 3D, cu o imprimanta specializata pe plicuri (de mare productie), venim cu un concept de tipografie minidigitala, pe care poate sa si-o cumpere orice editura, oricat de mica. Si mai avem si alte surprize de la Ricoh„, a adaugat directorul de vanzari.

Cu ce se ocupa si ce gasiti la Roel? Pe langa echipamentele de tipar si de finisare clasice, compania ofera si solutii cu ajutorul carora se poate „stardardiza”, cumva, comunicarea cu clientul. „Asta inseamna ca putem sa cream un fel de magazin virtual in care clientul isi pune produsele pe care le consuma in mod frecvent si stabileste in spate un sistem de management al comenzilor, de aprobari etc., si toate acestea pot fi gestionate in mod automat intr-o platforma in care clientul se poate loga ca un end-user, iar oamenii de la productie pot primi comenzile intr-o forma structurata.”, explica Monica Stroilescu.

 

Te asteptam la PRINT&SIGN 2017, de marti – 26 septembrie pana vineri – 29 septembrie, in Pavilionul Central al Romexpo-Bucuresti!